Vacatures

Wij zijn Hoveniersbedrijf De Middelpas en samen met onze klanten maken wij de wereld elke dag een stukje groener én mooier. Tuin voor tuin creëren we gezonde leefomgevingen voor mens, dier en plant. Wij willen zoveel mogelijk mensen stimuleren om – binnen hun eigen mogelijkheden – bij te dragen aan een duurzame en groene wereld.

Voor onze klanten zijn wij dé partner voor hun biologische tuinen. Ook voor het realiseren van terrassen, bestrating, waterprojecten en overkappingen, staan wij voor hen klaar. Van inspiratie tot realisatie en van advies, tot ontwerp, aanleg en onderhoud: wij dragen zorg voor tuinen.

Vacature: Meewerkend voorman

Wij zijn op zoek naar een meewerkend voorman die graag samen met ons een bijdrage wil leveren aan een duurzame en groene wereld. Wij zoeken een aanpakker die leiding wil geven aan ons sterke team van hoveniers. Iemand die zegt wat ie doet en doet wat ie zegt. Wil jij verantwoordelijk zijn voor prachtige tuinen en trotse klanten?

Wij zoeken: iemand die van elke klant een fan maakt, liever buiten dan binnen is en die past bij onze kernwaarden verantwoordelijk, onderscheidend, ambassadeurschap en genieten.

Bij De Middelpas creëer je samen met je collega’s prachtige tuinen waar onze klanten volop van kunnen genieten.

Ben jij die aanvoerder die met een flinke portie lef, creativiteit en drang om te vernieuwen, iedere dag mooie en duurzame tuinen wil realiseren? Laat er dan geen gras over groeien en neem snel contact met ons op via 0478-692432 of stuur een mail naar info@demiddelpas.nl.

Wij bieden voor al onze functies:

  • Werken in een gezellig team (http://www.demiddelpas.nl/ons-team)
  • Fulltime en parttime banen
  • Vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid
  • Werken met fijne klanten
  • Een baan waarin je de wereld elke dag een stukje groener en mooier maakt
  • Prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden