Neem contact op!

Tuinontwerp

Een mooi aangelegde tuin voegt waarde toe aan de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Hij draagt bij aan uw woon- of werkgenot, in alle seizoenen van het jaar. Een goed tuinontwerp is daarvoor essentieel. In dit stappenplan leest u hoe wij te werk gaan. U kunt bij ons voor alles terecht: van alleen een schetsontwerp tot de volledige realisatie van uw tuin.

De Middelpas

Robert van Gerven
Eigenaar en Tuininspirator
info@demiddelpas.nl
(0478) 69 24 32
bereikbaar van 08.30 - 17.30 uur
Schoolstraat 19a
5866 AW Swolgen
Noord-Limburg
Vraag direct informatie aan

Ma - Vr: 13.30 - 17.00 uur
Za: 9.00 - 14.00 uur

Stappenplan tuinontwerp

Stap 1

We komen bij u langs op locatie en bespreken samen uw wensen. We geven u advies over de mogelijkheden in beplanting, (kunst-)
gras
, beregening, bestrating, eventuele bouwwerken en vijver- en waterpartijen. We verrassen u ook met ideeën waar u zelf waarschijnlijk niet op zou komen. Vervolgens meten wij het perceel in en tekenen ter plaatse óf op ons kantoor een eerste schetsontwerp.Ga naar stap 2 Vraag direct informatie aan

Stap 2

U bestudeert het schetsontwerp thuis op uw gemak. Wilt u door ons verder geholpen worden, dan geeft u uw aanvullingen aan ons door. Wij verwerken deze in een definitief ontwerp, eventueel aangevuld met gedetailleerde plannen voor bijvoorbeeld de beplanting en de beregening. Vindt u het moeilijk om een realistisch beeld te krijgen van uw toekomstige tuin? Dan maken we graag een 3D-ontwerp voor u.

Ga naar stap 3 Vraag direct informatie aan

Stap 3

Bent u tevreden over onze ontwerpen, dan werken we deze uit in een offerte voor de aanleg. Na uw akkoord maken we samen de planning en gaan we aan de slag met de realisatie van uw droomtuin!

Ga naar stap 1 Vraag direct informatie aan

Aanbieding: bij iedere opdracht van € 1.000,- aan arbeidsuren of materialen ontvangt u € 50,- korting op het ontwerp.