Neem contact op!

Onderhoud

Heeft u een mooie tuin aan laten leggen, dan wilt u natuurlijk dat deze ook mooi blijft. Door goed onderhoud heeft u er meer plezier van en verlengt u de levensduur.
Heeft u zelf geen groene vingers of wilt u in uw kostbare vrije tijd niet in de tuin werken maar er juist van genieten? Hoveniersbedrijf De Middelpas beschikt over een team van deskundige hoveniers met passie voor hun vak. Zij nemen u graag het tuinonderhoud uit handen.

Daarbij kunt u denken aan:

  • snoeien van beplanting en hagen
  • verwijderen en afvoeren van groen
  • onderhoud van gazons: maaien, verticuteren, doorzaaien, beluchten of het verwijderen en bestrijden van onkruid en mos, snijden van grasranden
  • bodemverbetering en bemesten van beplanting en gazon,  na een eventueel bodemonderzoek. Wij zijn erin gespecialiseerd om voeding (mycoritza’s) rechtstreeks bij de wortels in de grond aan te brengen. Dit is toe te passen bij struiken, hagen en bomen die slecht willen groeien. Voedingsstoffen worden daardoor sneller opgenomen.
  • handmatige onkruidbestrijding
  • bestrijding van ziektes, schimmels en ongedierte in planten of bomen
  • boomverzorging, waaronder onderhoudsnoei en vormsnoei (beiden vermelden?)
  • onderhoud van vijvers en waterpartijen

Wij verzorgen het onderhoud van zowel particuliere tuinen als bedrijfstuinen. Wilt u dat uw tuin er het hele jaar prachtig verzorgd uitziet, dan is een onderhoudscontract een prima oplossing.

Met een onderhoudscontract van De Middelpas houdt u uw tuin in topconditie!

Vakantieservice
Wilt u na uw vakantie niet meteen aan het werk in de tuin? Maak dan gebruik van onze vakantieservice. Wij onderhouden uw tuin tijdens uw vakantie, zodat deze onkruidvrij is en het gazon netjes gemaaid bij thuiskomst. Zo kunt u nog even nagenieten van die heerlijke vakantie!
Graag informeren wij u over de mogelijkheden die De Middelpas te bieden heeft.

Taxussnoeisel
De Middelpas werkt mee aan het jaarlijks inzamelen van het snoeisel van de haag Taxus Baccata. Het jonge schot van de haag bevat de stof Baccatine en wordt gebruikt voor de ontwikkeling van medicijnen tegen kanker. Het snoeisel wordt tot september ingezameld omdat de werkzame stof daarna flink terugloopt. Heeft u Taxus Baccata in uw tuin? Neem dan contact met ons op voor een speciale gratis tas om het snoeisel op te vangen. De tas wordt kosteloos bij u thuis opgehaald. Zo helpt u mee in de strijd tegen kanker.

De Middelpas

Robert van Gerven
Eigenaar en Tuininspirator
info@demiddelpas.nl
(0478) 69 24 32
bereikbaar van 08.30 - 17.30 uur
Schoolstraat 19a
5866 AW Swolgen
Noord-Limburg
Vraag direct informatie aan

Ma - Vr: 13.30 - 17.00 uur
Za: 9.00 - 14.00 uur