Over ons

Over ons

Hoveniersbedrijf De Middelpas is in 1996 opgericht door Robert van Gerven, die na jarenlange ervaring zijn liefde voor tuinen wilde combineren met de passie voor ondernemen.

De Middelpas starte als een klein bedrijf, maar is inmiddels een gevestigde naam in Noord-Limburg en Oost-Brabant. In de loop van de jaren is het team van De Middelpas flink uitgebreid van 2 naar 14 personeelsleden, veranderde het logo van geel, naar blauw en naar een moderne groen en werden er op het terrein 2 inspiratie tuinen aan gelegd.

Begin 2018 werdt de keuze gemaakt om hoveniersbedrijf Kmiel te laten integreren in hoveniersbedrijf De Middelpas. Deze samenwerking zorgt er voor dat de taak verdeling binnen De Middelpas iets verschoof, Krisco Michiels (Kmiel) nam de persooneelszaken geheel op zich, waardoor Robert zijn rol als tuininspirator beter kan vervullen.

De geschiedenis van Hoveniersbedrijf De Middelpas brengt een berg aan ervaring met zich mee, de toekomst visie zorgt voor meer dan genoeg uitdagingen. Zo is het streven om zoveel mogelijk bij te dragen aan een gezonde leefomgevingen en het aanbieden van biologische oplossingen staat hoog op onze to do list.

U kunt bij Hoveniersbedrijf de Middelpas terecht van inspiratie tot realisatie.

1995

2003

2014