Onze diensten

Inspiratie

Groen | Water | Bestrating

U kunt bij ons terecht voor het opdoen van inspiratie voor uw droomtuin. Wij verwelkomen u graag in onze inspiratietuinen, hier kunt u ideeën opdoen op het gebied van bestrating, beplanting, waterpartijen, pergola’s maar u kunt vooral sfeer proeven. Wilt u meteen advies, maak dan een afspraak via info@demiddelpas.nl

Wilt u meer zien? dan nemen wij u graag mee naar een door ons gerealiseerde tuin!

Inspiratie op doen?

Realisatie

Ontwerp | Aanleg | Onderhoud

Wij halen er voldoening uit om een tuin te realiseren, waarin u vele mooie momenten zult beleven.

Een goed aangelegde tuin biedt meerwaarde aan de uitstraling van uw woning of bedrijfspand, een goed tuinontwerp is daarvoor essentieel. U kunt bij ons terecht voor de eerste schets tot de gehele realisatie, denk daarbij bijvoorbeeld ook aan beregings-& beplantingsplannen of het uithanden nemen van tuinonderhoud.

Meer informatie?

Biologische

Oplossingen

De wereld veranderd, het wordt drukker en onbewust vervuilen we onze leefomgeving steeds meer. Tijd om daar verandering in te brengen, laten we beginnen in uw tuin.

Wij helpen u graag uw tuin weer een stuk ‘gezonder’ te maken, denk hierbij aan het terug dringen van bestrijdingsmiddelen, het werken met accumachines en het gebruiken van biologisch verantwoorde voeding in uw tuin.

Hier wil ik meer over weten!