Neem contact op!

Ons team


Robert van Gerven
Eigenaar en Tuininspirator

Mensen enthousiast maken voor tuinen is het mooiste wat er is. Vanuit die passie heb ik in 1996 Hoveniersbedrijf De Middelpas opgericht. Samen met mijn team zorg ik voor creatieve maatwerkoplossingen, want iedere klant heeft andere behoeften als het gaat om tuinen. 

Ik ben altijd trots wanneer opdrachtgevers blij zijn met ons werk. En nog trotser als het eindresultaat hun verwachtingen overtreft. Door de kwaliteit die wij leveren is ‘De Middelpas’ al meer dan 20 jaar een gevestigde naam in de regio. 
Heeft u wensen voor uw tuin? We gaan graag de uitdaging aan!


Inge Gijsbers
Ontwerper

Mijn opleiding heb ik gevolgd aan de Hogere Agrarische School in Den Bosch, waar ik Tuin- en Landschapsmanagement heb gestudeerd. Ik haal mijn inspiratie uit de kleuren en vormen die ik tegenkom in het dagelijks leven. Daarnaast bezoek ik jaarlijks tentoonstellingen zoals de beroemde Chelsea Flower Show in London. Als creatief tuinontwerper ben ik steeds op zoek naar vernieuwing. Dat is ook waar De Middelpas voor staat. In ons bedrijf werken hoveniers waar kwaliteit absoluut voorop staat. Dat zie je terug in de opbouw, de aanleg en de afwerking van de tuinen. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.


Linda Stammen
Administratief medewerker Binnendienst

Ik ben het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers. Het is ontzettend leuk om iedereen zo goed mogelijk te woord te staan en te voorzien van de juiste informatie. Mijn doel is om mensen met een tevreden gevoel te laten terugdenken aan de samenwerking met De Middelpas.


Patrik van Dinter
Calculator, Werkvoorbereider, Voorman realisatie

Wat mij aanspreekt is de grote diversiteit aan werkzaamheden én klanten. Bij De Middelpas hebben we een fijn team met een goede werksfeer waarbij iedereen de kans krijgt om zichzelf te blijven ontwikkelen. Het is mooi om de creatieve ideeën van de tuinontwerper in praktijk te brengen.

 


Kay Groenen
Voorman realisatie

Mijn werk bij De Middelpas is afwisselend en uitdagend. Er is een goede sfeer tussen de collega’s, directie en de opdrachtgevers. Daarbij maken we gebruik van het beste materieel voor een optimaal resultaat voor onze klanten.

 


Freek Kleuskens
Hovenier

Bij De Middelpas is het werk heel afwisselend. Ik vind het prettig om deel uit te maken van een team van fijne collega’s. Samen zorgen we ervoor dat we écht kwaliteitswerk leveren.


Ben van Gerven
aankomend Hovenier

Het mooiste van mijn werk is de omgang met klanten en vooral het zorgen dat ze tevreden zijn. Enthousiaste klanten … daar doe je het voor! Als collega’s doen we alles in teamverband: We overleggen samen hoe we het werk aanpakken en gaan dan met plezier aan de slag.
Bij het onderhoud van tuinen vind ik het scheren van hagen en het bemesten het leukste om te doen.

 


Eef Hendriks
Hovenier

Het mooie aan mijn werk is dat iedere dag anders is. Ik ben graag buiten en het liefst bezig met tuinonderhoud. Samen met je klant overleggen hoe we de tuin nog mooier kunnen maken.
Het team van de Middelpas is heel fijn om mee te werken. We zijn steeds samen op zoek naar vernieuwing en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan.


Tom Joore
Assistent Hovenier

Lekker in de buitenlucht zijn en met mijn handen werken, dat vind ik het fijnste. Het werk bij De Middelpas verschilt iedere dag. Ik heb fijne collega’s en samen maken we de mooiste tuinen voor onze klanten.

De Middelpas

Robert van Gerven
Eigenaar en Tuininspirator
info@demiddelpas.nl
(0478) 69 24 32
bereikbaar van 08.30 - 17.30 uur
Schoolstraat 19a
5866 AW Swolgen
Noord-Limburg
Vraag direct informatie aan

Ma - Vr: 13.30 - 17.00 uur
Za: 9.00 - 14.00 uur