Neem contact op!

Beregening

De laatste jaren zijn de zomers steeds droger. Om uw beplanting en gazon in goede conditie te houden is het besproeien van de tuin steeds meer een noodzaak. Menig tuinbezitter is ’s avonds in de weer met slangenhaspels, een tamelijk intensieve bezigheid.

Als uw tuin op de schop gaat, is het relatief eenvoudig om een vast beregeningssysteem van sproeiers en druppelslangen aan te leggen. Deze zijn nagenoeg onzichtbaar tussen de beplanting. Het kan een eenvoudig systeem zijn dat u handmatig kunt bedienen, maar u kunt ook kiezen voor een volautomatisch systeem zodat u er helemaal geen omkijken meer naar heeft. Erg handig wanneer u op vakantie gaat.

Heeft u interesse? De Middelpas maakt voor u een beregeningsplan zodat praktisch iedere hoek van de tuin beregenend kan worden. We verzorgen de complete installatie en indien nodig regelen we de aanleg van een eigen waterbron.  

Daarnaast kunnen wij ook het onderhoud aan de beregeningsinstallatie voor u uit handen nemen. Denk aan het inschakelen van de pomp en sproeiers in het voorjaar,  tot het afkoppelen en vorstvrij opslaan van de pomp in het najaar.

De Middelpas

Robert van Gerven
Eigenaar en Tuininspirator
info@demiddelpas.nl
(0478) 69 24 32
bereikbaar van 08.30 - 17.30 uur
Schoolstraat 19a
5866 AW Swolgen
Noord-Limburg
Vraag direct informatie aan

Ma - Vr: 13.30 - 17.00 uur
Za: 9.00 - 14.00 uur